ARCVONAL Arctorna tréningről

A kezdésre legideálisabb a 28-30 éves kor, az arc ilyenkor még tökéletes, noha a test épülése befejeződött. A stagnálás időszaka kezdődne, ám ha az izmok dolgozhatnak, akkor csúcsformában maradnak, aminek az lesz az eredménye, hogy még 45 éves korodban is megőrizheted lányos arcod. Ha a negyvenes éveidben kezdesz el arctornázni, már elsősorban a hibák korrigálása lesz a cél. Az arcot visszahúzni picit több időt igényel, mint megelőzni megereszkedését, de néhány hét múlva Te is tapasztalod majd, hogy ismerőseid rád csodálkoznak, milyen kipihent az arcod és milyen jól nézel ki!

Intenzív tanfolyam kezdőknek:

Intenzív tanfolyamot indítok kezdők részére kis csoporttal, mely 10 órából áll. A tréninget 5 hetes kurzusban, heti 2 alkalommal tartom. Ez az idő szükséges ahhoz, hogy a tanulók megtanulják azokat a technikákat, melyekkel később haladóként el tudják végezni az erős arcépítő gyakorlatokat. A haladó órák már 55-60 percesek.

Az arctorna bármikor elkezdhető, minden életkorban hatásos!

Kérdésed merült fel az ARCVONAL arctorna tréninggel kapcsolatban? Olvasd el a Gyakori kérdések rovatot vagy a megadott elérhetőségen a Kapcsolat menüpontban fordulj hozzám bizalommal.

Az első órákon az alapozáshoz szükséges arcizmokat egyszerű gyakorlatokkal, úgymond bejáratjuk. Ezek után kezdődhet az igazi arctorna, már erősebb feladatokkal.

Az arc kipirul, a bőr feszes és üde lesz az alatta feszülő izmok hatására. Az optimális hatás eléréséért heti 2 alkalom javasolt, 3-4 hónapon át. Az eredményt 3 hét elteltével már mindenki érzi saját magán, 1-2 hónap múlva pedig mások is észreveszik.

    Kérdése van az arctornáról? További információkra van szüksége az arctorna tréniggel kapcsolatban? Küldje el üzenetét most.

    Név: (kötelező)            

    E-mail cím: (kötelező)

    Tárgy:                               Comments are closed.