Arctorna tréning látogatóink véleménye. Az arctorna tréningen szerzett élmények:

 

Anita

Nekem fontos, hogy amit lehet tegyek meg magamért és mindezt természetes módon. Számomra az arctorna pont ilyen. Egyszerűen imádom! Az órák hangulata és a gyakorlatok nagyon jók. Még csak pár hónapja, hogy elkezdtem, de már érzem, hogy feszesebb, rugalmasabb lett a bőröm, az izmok folyamatosan fejlődnek és lelkileg is nagyon feltölt. Szerintem minden nőnek ki kellene próbálni, mert megéri.

 

Icus

Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki egy kicsit is igényes Önmagára, hogy vegyen részt egy arctorna tanfolyamon. A gyakorlatok igen kemények, de óra után ha belenézek a tükörbe, és látom, hogy az arcom egészségesen ragyog, sokkal feszesebb, a ráncok kisimulnak / 57 éves vagyok/, azt hiszem, hogy ez önmagáért beszél. Az órákon a hangulat mindig remek. Teljesen feltöltődöm, vidámnak érzem magam. Mindezt köszönöm Évának.

 

Kriszti

Egy éve kezdtem el az arctornát, és nagyon látványosak az eredmények. a ráncok kezdtek megjelenni, illetve elmélyülni az arcomon (33 éves vagyok). Nagyon kemények az órák, de annyira hatásos, hogy képtelenség abbahagyni!! Az arcom már nem beesett, és a ráncok is eltűntek!!! Körülöttem mindenki öregszik, én meg fiatalodom:-)))

 

Judit

Azért kezdtem el az arctornát, mert 32 évesen azt vettem észre, hogy az arcom kicsit megpuhult, és olyan lötyögőssé vált. Amióta végzem a gyakorlatokat, sokkal keményebb és feszesebb lett az arcom, amit a kozmetikusom is észrevett masszírozás közben. A tornák után a bőröm kipirul, kifeszül , és tényleg azt érzem, mint amit edzések során, hogy az izom az arcomon elfárad és bizsereg… érzem, hogy van benne élet!

 

Mónika

Én mindig nagyon jól érzem magam az órákon, jó a hangulat, kemények a gyakorlatok, és megéri kitartóan eljárni az órákra, nagyon hatásos, tudom ajánlani mindeninek. Én 27 éves vagyok, és a megelőzés nagyon fontos számomra, mivel később is szeretnék elégedett lenni, ha tükörbe nézek, és ebben tud garantáltan segíteni az arctorna Évával.

 

BíróÉva:

Ezt az izomfeszülést -amit egyébként bármilyen edzés során érez az ember – azért érzed, mert az órákon keverjük az izometrikus és izotónikus gyakorlatokat. Az, hogy a kezünkkel rögzítjük a dolgoztatni kívánt területet, hasonló az arcizomnak, mintha pl. bicepszgyakorlatot végeznél egy 3 kilós súlyzóval. Nemcsak erőt és tömeget növelünk, de ügyesítünk és formálunk is.

 

Kata

Én is csak ajánlani tudom mindenkinek az arctornát. Saját tapasztalataim alapján érdemes arctornázni. Engem mindenki 5-8 évvel fiatalabbnak néz a koromnál, és mondják, hogy mindig olyan kipihentnek látszom. Az arcbőröm üde és feszes lett a rendszeres arctornától. A kozmetikusom is mondta, hogy nagyon ruganyos az arcom.

 

Krisztina

3 éve hallottam először az arctornáról és felkeltette az érdeklődésemet. Aztán amikor 33 évesen egyre több és mélyebb ránc jelent meg az arcomon,elérkezettnek láttam az időt,hogy kipróbáljam. Az első óra után éreztem és tudtam,hogy ez nagyon jó! Az arcizmok keményen dolgoznak,miközben pihentet,ellazít. Minden alkalom után frissebb,fiatalabb lesz az arcom.\r Nagyon szeretem a tréninget,az órák nagyon jó hangulatban telnek, Éva nagyon jó fej!

 

Zsóka

A módszerrel való ismeretségem 1.5 évre tehető, és csak pozitív változásokat tapasztaltam az arcomon! Hatékony izommunka, aminek az eredménye kb.1 hónap után borítékolható. A leglátványosabb,az orr-ajak barázda izommal való feltöltődése, ezáltal kisimulása, a szemzugom és a szemkörnyékem árkosságának, és sötét karikáinak a halványodását, határozottan tapasztaltam. Meglepő volt számomra, hogy egy hónap után valóban tónusba kerültek az arcizmaim, amit leginkább krémezéskor tapasztaltam. Az arctorna ugyanúgy mint más testmozgás, életformámmá vált! A módszer hibátlan, és hatékony, ezt személyesen tanúsíthatom.Az én döntésem Igen, csak ezzel tudom megőrizni arcom fiatalos küllemét. Engem meggyőzött. Kb. 1 hónapja egy plasztikai sebész ismerősöm meglepően közölte, hogy arcom tapintáskor, valóban megtartott, és nem puha :-)…persze, gondoltam magamban,mert arctornázom.:-)Üdv.

 

Ida

Kellemes környezetben, jó hangulatban, 60 évesen megtanultam, hogy az arc izmait is lehet keményen dolgoztatni, még izomlázat is lehet érezni:)) Sok éve, évtizede megmerevedett arcizmaim újra mozgékonyak, kioldódtak a görcsök. A férjem szerint már két hónap után kisimult az arcom. Éva kiváló tréner, aki mosolyogva ráveszi a tanítványt, hogy újra és újra veselkedjen neki a legfárasztóbb gyakorlatoknak is. Csak ajánlani tudom ezt a hasznos kikapcsolódást minden fiatalabb és hasonló korú hölgytársamnak, Ida

 

Zsu

En is, hasonloan a tobbi hozzaszolohoz, 34 evesen, rancodas es oregedes elleni megelozes celjabol kezdtem el Evinel az arctornat. Mar most tapasztalom minden tukorbenezesnel, h az arcom sokkal jobban sugarzik, kisimultabb es fiatalosabb 🙂 nem latszik rajta a faradtsag, a karikak a szemem alatt eltuntek, a beesettseg megszunt, a rancaim visszavonulot fujtak! Igazan nem nagy faradtsag a heti 1-2 ora odafigyeles magunkra, az orak hangulata pedig a kemeny munka mellett is remek, nem keveset kacagunk a gyakorlatok kozben! :))

 

Éva

Örülök, hogy rátaláltam erre a módszerre. Eddig úgy gondoltam, hogy csak kozmetikumokkal lehet valamit segíteni az idősödő arcbőrön. Most már tudom, hogy ez nem elég. Évi a módszeren keresztül megtanított rá, hogyan fejleszthetők arcizmaink és ezáltal hogyan válhat arcbőrünk egyre feszesebbé. Az alaptanfolyam után már a családban észrevették a változást rajtam. Azt gondolom, hogy ezt a technikát minden nőnek el kellene sajátítani.

 

Kata

Már akkor is nagyon izgalmasnak találtam, amikor először hallottam az arctornáról. Régebben könyv alapján próbáltam otthon, egyedül (egy teljesen más módszer alapján), de csak egy jó mély ráncot sikerült alkotnom. Évához október óta járok és örömmel tapasztalom, hogy ez a jó kis ráncom elkezdett kisimulni. De az egész arcomon észlelem a változást, ami egy kicsit petyhüdt volt, erősödik, simul. Természetesen, mint mindenhez -ami nem jár erőszakos beavatkozással- a végső eredmény eléréséhez nagyon sok idő, gyakorlás szükséges. Néha, amikor már szinte kigyullad az arcom, vagy a szám a feladat közben, csak arra várok, hogy abbahagyhassam. De az óra után mindig megállapítom, hogy megérte.

 

V.Katalin

Az első, kétségbeesett óra után igazi felüdülés az arctornára járni. Minden alkalommal újabb és újabb arcizmot fedezek fel, mozgatok a megfelelő irányba. Ilyenkor kizárom a külvilágot és 1 órán keresztül csak magamra, az arcomra koncentrálok. Köszönhetően Évi kedves nyugalmának, tréneri szakértelmének, aki saját arcán mutatja, majd az enyémen ellenőrzi a helyes mozdulatot. Nem siettet, nem minősít; segít. A kemény izommunka ellenére a foglalkozások vidáman telnek, senki nem érzi magát kényelmetlenül, feszélyezve. Az eredmény lassabban látszik, mint egy kórházi beavatkozás után, de kockázatmentes, természetes, testbarát. Nekem pár hét után kezdett pl. a homlokom kisimulni és a 40 évesen áttanult éjszakák után sincs bedagadva a szemem, mint régebben.

 

KáVé

Egyik alkalommal a nőcis, kávézós pletykapartyn azzal leptem meg barátnőmet, hogy a legközelebbi közös elfoglaltságunk az arctorna lesz. Barátnőm szemrebbenés nélkül, mondhatni lelkesen egyezett bele tervembe, mondván, a mai világban már szüksége van az ember lányának ilyen tornára. Büszke voltam rá, hogy 35-ön túl – de még az üveghegyen innen – felfogta eme tevékenység szükségességét. Aztán tovább nézve, főként hallgatva a gesztikuláló, hadaró, 2 gyermekes anyát, rájöttem, félreértett valamit. Kihasználva egyik lélegzetvételnyi szünetét, gyorsan közbevágtam: „H” nélkül, csak simán ARCtorna. Pillanatnyi csend után, sajnálkozva jegyezte meg; jaaa, arra a grimaszolós, pénzkicsalósra gondolsz? Arra nem megyek. Majd lendületes monológba kezdett valami plasztikai csodáról. Barátnőm megvető és lehangoló véleménye dacára másnap autóba ültem és elindultam az arctornára. Csengetésemre szinte azonnal ajtót nyitott a tréner. Elnevezése ellenére nem egy tagbaszakadt, tenyeres-talpas nőszemély állt előttem, hanem egy törékeny, szőke, porcelánbőrű hölgy, Éva. Mindennek kezdete. Mint anno. Az első foglalkozás maga volt a káosz, kétségbeesés és fájdalom. Beszédemet kísérő élénk arcjátékom ellenére rájöttem, ott is van izmom, ahol nem sejtettem. Ráadásul mozgatnom kellene, akarattal. Eleinte nem ment, vagy ha igen, nem azt, amit Évi kért. Ráadásul fájt. Óra végére égett, remegett az egész arcom. Ebből tudtam, nem csak egy grimaszolós, pénzkicsalós dolog az arctorna. Következő alkalommal is ott a helyem. Évi fáradhatatlanul magyaráz, mutat, szemléltet. Nem képeken, ábrákon, a saját arcán. Aztán az enyémen. Mindezt addig és annyiszor, amíg nem érzi azt, hogy megértettem a feladatot, azonosítottam és mozgásra késztettem eltunyult, 4x-hez közeledő arcizmaimat. A heti 2, majd 1 alkalom időnként gyötrelmes, de mindemellett üdítő kikapcsolódást jelent. A gondolatomban nincs munka, nincs háztartás, nincs család. Csak izommunka van, csak arctorna. És a lassanként friss, üde arcszín, erősödő arcizmok mellett mentális felüdülés. Meg az újabb nőcis, kávézós pletykapartyn barátnőm irigykedően csodálkozó megjegyzése, miszerint nem érti, hogy a rengeteg elfoglaltság, munka, gond, kevés alvás ellenére mitől ilyen pihent az arcom, nem táskás a szemem. A válasz egyszerű: arctorna. („H” nélkül.)

 

Nóri

Mindenkinek csak ajánlani tudom az arctornát, főleg azoknak, akik hisznek benne, hogy természetes úton is megőrizhetjük szépségünket, fiatalságunkat. Persze ehhez elszántság kell, és kitartás, hiszen folyamatos gyakorlással lehet elérni a kitűzött célokat, mint ahogy  a testünk többi részénél is. Évi nagyon profi módon tanítja a gyakorlatokat, mindenkinek egyesével megmutatja, hogy pontosan milyen izmokat és hogyan kell terhelni. Ezt tényleg nem lehetne DVD-ről megtanulni, mert vannak olyan speciális fortélyok, amiket csak személyesen, tréner segítségével tudunk elsajátítani. És nem csak lányok mehetnek a tanfolyamra 🙂

 

Ági

Az alaptanfolyam után már látható az eredmény, nem csak a ráncok halványultak, de a még 37 évesen is problémás bőröm nagyon sokat javult, tisztult, finomodott. Ezért én mindenkinek csak ajánlani tudom, és nem csak hölgyeknek, a mi tanfolyamunkon egy férfi is volt, és a tréning hatása már rajta is látható volt. Miért érdemes elmenni és kitartóan részt venni? Már csak azért a heti 2 óra kikapcsolódásért is, mert amíg arctornázok, semmi másra nem tudok figyelni, teljesen eltereli a gondolataimat a mindennapi gondokról, amikor csak a tréner hangjára és a saját izmaimra figyelek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.